Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی بانک ملت، دکتر بیگدلی در این نشست با بیان این نکته که همکاری با ستاد عمره و عتبات خیر و برکات زیادی برای بانک ملت به همراه داشته است، اظهار داشت: کارکنان شعب بانک  با علاقه در این زمینه همکاری می کنند و به لطف خداوند سال جدید هم همانند سال های گذشته در خدمت زائران دانشگاهی خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این نکته که اطلاعیه مربوط به مصوبه اعطای وام و تفاهمنامه جدید مابین ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان و بانک ملت به زودی به شعب سراسر کشور اعلام خواهد شد، افزود: سال گذشته در مرحله اول۲۵میلیارد تومان به عتبات دانشگاهیان اختصاص پیدا کرد و در مرحله دوم۳  میلیارد تومان هم به آن اضافه شد و ان شاالله در سال جاری هم این مبلغ با افزایش روبه رو خواهد بود. مدیرعامل بانک ملت با تاکید بر این نکته که فعالیت ستاد در زمینه اعزام دانشگاهیان به عتبات عالیات کار ارزشمندی است و تاثیر این اقدام بر قشر دانشگاهی و همچنین فرزندان ما کاملا مشهود است، اعلام کرد که بانک ملت در این مسیر از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد. حجت الاسلام والمسلمین فقیهی، رییس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان نیز در این نشست با قدردانی از  همکاری صمیمانه بانک ملت در اعطای وام به زائران عتبات عالیات در سراسر کشور، گزارشی از اعزام دانشگاهیان در بیستمین دوره ارائه داد. وی درگزارش ارائه شده از اجرای برنامه های فرهنگی با همکاری شعب بانک ملت در استان ها تشکرکرد و گفت: در سال گذشته در مجموع۲۸ میلیارد تومان وام قرض الحسنه به زائران دانشگاهی تعلق گرفته است که جای تشکر و قدردانی دارد. فقیهی با اشاره به نقش ارزنده بانک ملت در ارائه تسهیلات و خدمات فرهنگی بانک ملت، ابلاغ هرچه زودتر دستورالعمل سال۹۸ را برای اعطای این تسهیلات خواستار شد. وی تاکید کرد: خوشبختانه بسیاری از زائران دانشگاهی موفق به دریافت وام عتبات شدند و شعب بانک ملت، همکاری مناسبی با این زائران داشتند. این گزارش حاکی است، در این نشست عباس جعفرلو معاون مدیر عامل در امور بانکداری شرکتی و تجاری، سیدابوطالب دیبایی معاون مدیر عامل در امور اعتباری، مسعود نصر اصفهانی مدیر امور بانکداری شرکتی، محمدرضا جنگجو رییس اداره کل بانکداری شرکتی و همچنین محمد زارع معاون رییس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان نیز حضور داشتند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۰۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی مظفری با بیان این مهم که اعطای وام براساس تبصره ۱۸ آیین نامه «حمایت از سکو‌ها و کسب و کار‌های اقتصاد دیجیتال» صورت می‌گیرد، در خصوص جزییات بیشتر این خبر گفت: این وام به دسته‌ای از کسب و کار‌های حقیقی، حقوقی و صنفی تعلق می‌گیرد که دارای حداقل سه ماه سابقه فعالیت در زمینه فروش کالا و یا ارائه خدمات بر روی سکو‌های مشمول هستند. به گفته وی، این سکو‌ها شامل: ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی گپ و بله می‌شود.

وی با اشاره به وجود دسته بندی در این تسهیلات افزود: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب و کار‌های حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب وکار‌های صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب و کار‌های حقیقی است. نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت، در خصوص چگونگی فرآیند ثبت درخواست وام بیان داشت: متقاضیان برای دریافت این تسهیلات می‌توانند با مراجعه به سامانه ۱۶۴۹ به نشانی https://۱۶۴۹.ir، «شیوه‌نامه اعطای تسهیلات به کسب و کار‌های حوزه اقتصاد دیجیتال» را مطالعه کنند. پس از ارسال فرم، بارگذاری مدارک و انجام ارزیابی اولیه توسط کارشناسان، درخواست به ادارات کل ارتباطات استانی موردنظر ارسال می‌شود و پس از مشخص شدن نتیجه نهایی، به بانک عامل جهت پرداخت، ارسال خواهد شد.

گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره‌های گذشته، اصلی‌ترین مزیت آن نسبت به دوره‌های گذشته است. به طوری که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد. اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعطای تسهیلات ۳۵ میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران
  • دادستان کل کشور: دستورالعمل دادستانی درباره طرح نور به زودی ابلاغ می‌شود
  • دستورالعمل دادستانی کل کشور درباره طرح نور به زودی ابلاغ می‌شود
  • اجرای طرح "پذیرنده‌شو" این بانک آغاز شد/ اعطای تسهیلات 35 میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران
  • برخورد با جرایم سازمان‌یافته در حوزه عفاف و حجاب/ دستورالعمل دادستانی کل کشور درباره طرح نور به زودی ابلاغ می‌شود
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیئت علمی ابلاغ شد
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی
  • قدیمی ترین تصاویر رنگی از عتبات عالیات
  • ابلاغ دستورالعمل رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر